Jacominus

És dimarts, i encara amb el cor calentó després de l’arribada de Ses Majestats, de passar el dia d’ahir gaudint amb els al·lotets de casa i amb les amigues, descansant, cuinant, sortint a caminar pel meu barri… sí, aquelles petites coses que cal fer de tant en tant, i tot per dir-vos que tenim il·lustració de la setmana.

I avui, ens acompanya en Jacominus Gainsborough, nascut dels pinzells i de la ploma de la gran autora francesa Rébecca Dautremer, i que a més, me’l van passar els Reis!

Gaudir, badar, perdre’t, no comptar les hores tot i que aquest llibre recull les hores més importants d’aquest petit conill.

Tota una vida que cap en un llibre, i en mil colors i petits detalls, i en ombres, com només ho sap fer la Rébecca, i que personalment, crec que es supera en aquest, el seu darrer llibre.

Vinga, que les hores corren, i que hi ha feina, però sisplau, feu una pausa i deixeu-vos seduir per un llibre de gran format i de gran contingut!

02jacominus_allots
(C) Rébeca Dautremer. El llibre d’hores de Jacominus Gainsborough. Baula font de la il·lustració: https://www.edelvives.com/es/Catalogo/p/las-ricas-horas-de-jacominus-gainsborough–158677

–>El llibre d’hores de Jacominus Gainsborough. Rébecca Dautremer. Traducció Pau Joan Hernàndez. Imprès a França. 2018. Baula

–>Las ricas horas de Jacominus Gainsborough. Rébecca Dautremer. Traducción Elena Gallo Krahe. Impreso en Francia. 2018. Edelvives

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s