La nena que va salvar els llibres

És dilluns i tot i que des del cap de setmana vaig tenir un núvols negres a sobre la cama dreta, avui ha sortit el sol. I com és dilluns, i vull tornar a engegar aquest espai de recomanacions a partir de les il·lustracions, avui, us il·lumino la setmana amb La nena que va salvar els llibres, de Klaus Hagerut i Lisa Aisato, i editat per B de Block.

©Lisa Aisato. 2018.

Una noia, una por -fer-se vella, una bibliotecària, un personatge que esternuda sense aturador, un llibre inacabat i meravellós. I aquella complicitat entre llibres i lectors, entre mediadors i lectors, entre pàgines, personatges i històries.

Anna va salvar els llibres però els llibres -i qui els posa a les seves mans, una bibliotecària- la salven a ella. Una mica com ens passa a tots. Que sense aquelles pàgines, els personatges, els lectors ens quedem buits. I ara, que a mi em toca estar tranquil·la i en repòs, els llibres m’acompanyen,  i em salven una mica cada dia.

Obriu aquesta meravella de llibre i que els llibres ens salvin una mica cada dia.

–>La nena que va salvar els llibres. Klaus Hagerup i Lisa Aisato. 2018. B de Block. https://www.llibreriaallots.com/cat/libro/la-nena-que-va-salvar-els-llibres_360193

–>La niña que salvo los libros. Klaus Hagerup i Lisa Aisato. 2018. B de Block

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s