El meu primer llibre de Relativitat

“La teoria de la Relativitat d’Albert Einstein és la teoria de l’Espai-Temps. Tots tenim una idea gairebé innata de què és el Temps i què és l’Espai, i ens sembla que són conceptes senzill, però, si hi reflexionem una mica ens adonarem que succeeixen coses fascinants.”

El meu primer llibre de Relativitat. Sheddad Kaid-Salah i Eduard Altarriba.

Cita ràpida per Sant Jordi #4: Dr. Albert presenta el Meu primer llibre de Relativitat

Explicar el món que ens envolta és un dels eixos del llibres de no ficció o llibres de coneixements de la LIJ. Explicar i explicar-nos, preguntar i respondre, o millor dit, trobar les respostes a les preguntes inquietants i constants de les nenes i els nens.

Per què la Teoria de la Relativitat és una gran candidata per la nostra cita amb els llibres?

-Perquè en Sheddad posa en paraules els conceptes que no sabem com explicar. I l’Eduard els dibuixa de tal manera que amb un cop d’ull també els podem entendre. Entre tots dos fan fàcil allò que és complex.

-Perquè aquest llibre et fa estimar la ciència. En Sheddad que és, a més d’un home savi, un apassionat per la ciència, aconsegueix que aquest amor traspassi els fulls i que tinguis ganes de saber-ne més.

-Perquè cal despertar l’interés a nenes i nens pel món i els seus enigmes, i l’espai i el temps sempre ens envolta i és del tot necessari anar més enllà, i endinsar-te en una matèria.

-Perquè no només és un llibre adreçat a nenes i nens, noies i nois, és també una porta d’entrada pels adults que acompanyem als lectors, i aprendreu què és aquesta famosa fórmula de E=mc2

-Perquè és atractiu als ulls. És un llibre bonic, gràfic i dinàmic.

-I perquè la ciència no és avorrida.

Jo em quedo pensant en el temps, en com fer que s’aturi o que vagi més ràpid…

–>El meu primer llibre de Relativitat. Sheddad Kaid-Salah i Eduard Altarriba. 2018. Imprès per Impuls 45 -Granollers. Editorial Joventut

–>Mi primer libro de Relatividad. Sheddad Kaid-Salah y Eduard Altarriba. 2018. Impreso en Impuls 45 -Granollers. Editorial Juventud

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s