Edison

Comencem el 2019, amb els desitjos de poder compartir amb tots vosaltres la vida i les lectures, de poder, cada dia, obrir la porta de la llibreria, de poder comentar lectures, d’aprendre dels tresors que s’amaguen a les pàgines d’un llibre, d’aprendre de tots vosaltres, de crèixer, de riure i somriure.

Comencem el 2019 amb un llibre especial, un d’aquells que sabem que us arribarà al cor, que us acompanyarà i que ens acompanyarà en el camí del plaer de la lectura.

Comencem el 2019, i ens il·lustrem la primera setmana de l’any amb Edison, dos ratolins a la recerça d’un tresor, de Torben Kuhlmann, traducció de Susana Tornero i editat per Joventud:

01Edison_Allots
(c) Torben Kuhlmann. Edison. Ed. Joventud

“Cling! El so de la caixa enregistradora va ressonar per tota la llibreria.

-Ara! -xiuxiuejà un ratolí al cim d’una pila de llibres.

Un munt de ratolins van treure el caparró dels seus amagatalls.

El jove que comprava un còmic estava concentrat en la conversa amb el llibreter, i cap dels dos humans parava atenció al que passava al seu voltant. Aquesta era la seva oportunitat! Un rere l’altre, els ratolins van anar saltants des dels llibres i prestatges. Lleugers i silenciosos, van travessar la sala per desaparèixer per un forat de l’extrem més allunyat.”

–>Edison.  Dos ratolins a la recerca d’un tresor. Torben Kuhlmann. Traducció de Susana Tornero. Imprès a Letònia. 2018. Editorial Joventud

–>Edison. Dos ratones en busca de un tesoro. Torben Kuhlmann. Traducción de Susana Tornero. Impreso en Letonia. 2018. Editorial Juventud.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s