Què m’ho compres?

És dilluns, dia de les escriptores, i ens il·lustrem la setmana

quemhocompres_allots.jpg

Avui, 15 d’octubre se m’acumula a feina i sé que acabaré perdent la partida contra el rellotge. Però, tot i que una mica tard, no vull deixar passar aquest dilluns i vull proposar-vos una il·lustració de la setmana molt especial per a mi, i per a tota la meva família.

Ja fa un temps, que l’Elisenda Roca, escriptora estimada, em va dir que el proper llibre de la col·lecció endavant que edita Bambú, el protagonitzaria el meu fill Joaquim, qui té adoració per l’Elisenda (de ben petit li feia petons a la tele tot dient, mira què guapa està l’Elisenda avui).

I ella, i la Cristina Losantos, han fet la màgia que mai se’ls oblidarà: tots tres son els protagonistes d’aquest què m’ho compres? I també hi sortim els pares de les criatures, i la llibreria, i el màgic món dels llibres.

Tot tan ben cuidat, tan especial, que encara ara, m’emociono a l’obrir el llibre.

Per això: aquest ens il·lustrem la setmana no és gens parcial, tot el contrari, és ben subjectiu, que no qualsevol dia et redacta la Roca i et dibuixa la Losantos!

També, així, fem homenatge a les escriptores en el seu dia.

I us fem una bona recomanació per començar la campanya fas sis anys, tria un llibre.

La literatura es pot posar a l’abast de les problemàtiques infantils, sí, només s’ha de fer des del fet creatiu i sense voler donar gat per llebre. Aquest que m’ho compres? Rimat i rítmic, ens posa a la pell un vailet, el (meu) Joaquim, que ho vol comprar tot… i la seva germana petita, la (meva) Victòria tindrà una gran idea, que amb l’ajut del germà gran, el (meu) Ernest, podran posar en marxa.

Per llegir en veu alta i per fomentar la lectura autònoma, per riure, per perdre’s en els detalls de les il·lustracions, per gaudir, de llegir i estimar la lectura.

Gràcies, Elisenda! Gràcies, Cristina! Us abraço de tot cor. ❤

–>Què m’ho compres? Elisenda Roca i Cristina Losantos. Col·lecció Endavant. Imprès a Índice -Barcelona-. 2018. Edita Bambú.

–>Me lo compres? Elisenda Roca  y Cristina Losantos. Colección Adelante. Impreso en  Índice -Barcelona-. 2018. Edita Bambú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s